Om oss

Det har vært hotell på Hordatun siden 1920 tallet. Stedet og historien startet som Hordatun Hospits i 1926 med to overnattingsrom og butikk i kjelleren. Stedet så en gradvis utvidelse; bensinstasjon, suvenir- og dagligvarebutikk, kafé og mer overnattingsfasiliteter kom til. Etter mange års drift og slitasje ble hotellet i 2006 revet for å lage plass til to store prosjekter: Hordatun Panorama og Hordatun Gård (dagens hotellbygg).

Vi har også bar (after-ski bar med levende musikk i vintersesongen, lobbybar resten av året) og restaurant med frokost- og middagsservering.

På Bakkely tvers over veien tilbyr vi et historisk lokale for kurs, møter, konserter, middager og andre arrangementer.

Innendørs parkering er nødvendig på en av Norges mest snørike destinasjoner; alle våre rom og leiligheter har egen innendørs parkeringsplass.

Vanlige spørsmål
  • Vi har 3 innendørs parkeringsgarasjer. Det er en garasjeplass pr. hotellrom/leilighet. I tillegg har vi 15 parkeringsplasser ute og plass til 2 busser samtidig. Parkering er gratis.
  • Vi har flere rom og leiligheter hvor det er lov å ta med hund. Det er kr 200 i ekstra rengjøringsgebyr pr. opphold.
  • Resepsjonen er åpen kl. 08 – 11 og kl. 14 – 22 (gjelder 1. juni – 1. september)
Vinter i Røldal

Vinter er Røldal kjent som pudderparadiset «The deepest snow in Europe».
Røldal Skisenter har åpent fra november til mai, og topptursesongen på ski er for de ivrigste tilgjengelig hele året.

Sommer i Røldal

Sommer er Røldal en ypperlig base for flere av Norges mest kjente fjellturer.
Du når Preikestolen, Dronningstien og Trolltunga på dagstur. Valldalen er innfallsporten til Hardangerviddas eldorado.

Røldalsområdet har også utallige vandreturer i ulikt terreng (juli – september avhengig av årets snømengde), du finner blant annet 50 fjelltopper over 1000m i nærområdet. I Røldal bygdesentrum finner du Røldal Stavkirke, Røldal bygdemuseum, jernalder utstilling (Seim Camping) og vandreturen «Bygdeturen».

Hordatun og Røldal innbyr til en avslappet atmosfære, på rommet eller i leiligheten, foran peisen i baren eller i vår hyggelige restaurant.