Change language to English
Skift språk til norsk

Odda

Odda sentrum er bare en 35 minutters kjøretur fra Røldal. Shoppingfasilitetene i Odda dekker de fleste behov. Odda har en trivelig gågate med mange gode butikker som alltid har godbiter på tilbud.Hyggelig betjening i Odda hjelper deg enten du trenger sportsutstyr til turen, ny kjole, Chanel no 5, ett par flasker rødvin, gnagsårplaster, gardiner til hytta, motorsag, fotostativ, 40 røde roser, lasagneform, regntøy, solfaktor 15, grillpølser eller en Hemingway i sekken. Alt du ikke visste du ville komme til å trenge på ferien.

Odda er tross alt en BY med egen kinosal, inne- og utendørs svømmebasseng, fotball- og tennisbaner og en fjellhall. For de kulturelle har vi museer, galleri og kulturkafé. Vil du vite mer om Odda, kan du besøke Odda's hjemmeside.

Låtefossen ligger i Oddadalen, som gjerne blir kalt fossenes dal. Låtefossen er den meste kjente fossen av fossene i Oddadalen, ein dal som inneholder flere fosser innenfor ein avstand på 10 km.

Fossen er en av Norges mest besøkte naturbaserte turistattraksjoner. Fossen har ein fallhøyde på 165 meter og er varig vernet. Den er spesiell i det at den har to overløp fra Lotevatnet som flyter sammen midt i fossen.

«Tilbake

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS